Veckan

Halva veckan avklarad, som vanligt har den gått snabbt! 

I måndags vart vi bara hemma på förmiddagen, då Tyras rumpa blivit värre fick vi en tid på BVC så dom kunde kolla, ny salva skrevs ut och nu hoppas vi verkligen att den ska funka!

Efter detta släpptes Tyra av hos Mathilda då jag, David, Louise och Kjelken skulle upp till Göteborg för att besöka Liseberg och sedan äta middag. En toppen kväll med fina vänner och god mat, ett avbrott i vardagen är verkligen behövligt ibland! 

Louise sov över hos oss så henne hängde vi med en stund i tisdags också innan jag körde henne till tåget. Alltid lika tråkigt när hon åker, men de är bara att gilla läget. 
Hon hade med finfina julklappar till Tyra, som genast flirtade in sig hos Louise trots att dom inte setts på länge.







På eftermiddagen kom Julia och Amanda och hälsade på. Så himla härligt att träffa dom igen, vart ett tag sedan men de känns inte alls av! Fika, prat och skratt blev de massa innan dom begav sig hemåt. 

Julia hade med en fin klänning till Tyra 

Även Amanda hade med julklapp till Tyra, ett par snygg brallor

Tack älskade vänner för att ni kom och Tyra (som även här kände sig som en i gänget) tackar för fina presenter!

Idag har jag jobbat, 11-18.05, vi har haft att göra så dagen har sprungit iväg. Hemma möttes jag av en toppen glad Tyra. Finns inget bättre än att komma hem och se Tyras ansikte lysa upp när hon ser en, de är kärlek! 

Nu är de sovdags så vi för gjort något vettigt av årets sista dag! 
RSS 2.0