Helgen

(null)

(null)

(null)

Denna helg har kännas lång samtidigt som den som vanligt gått tokfort.
Känns som vi hunnit med och får gjort ganska mycket så antar att de är därför de känns som den varit längre än vanligt. 

I fredags mötte vi upp Josephine och barnen på biblioteket för sångstund, flashback från när vi gick på de tidigare men då med var sitt litet barn och ni satt vi där med två barn var. Time flyes!

Efter lite lek på biblioteket avslutade vi besöket med lunch innan vi sa hejdå.

Vi tog en sväng i lakplatsen innan vi gick till bilen
(null)

(null)

Vi har haft en väldigt tuff vecka när de kommer till sömnen, Ilse snittar på typ 2-2,5 timme sömn/dag och sover max 2,5 timme i streck på natten innan hon vaknar... En bebise som aldrig är riktigt utvilad är inte super nöjd, men hon har blivit super tät och snorig så hon är ju inte helt hundra.
Men nu i helgen har hon iaf sovit bra på dagarna och de har varit så himla härligt att få tillbaka sin "gamla" bebis som är glad mest hela tiden! 

Igår åkte vi iaf till Stättared på morgonen, vi matade kaniner, kollade på massa andra djur och Tyra fick rida, något vi förstått att hon älskar.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter lunch kom pappa och Ludwig hit och hjälpte till att måla i garaget, går ju rätt mycket fortare än när man stått där ute själv. 

Imorse gjorde jag och Tyra scones till frukost och när Ilse sedan somnat gick jag, David och Tyra ut och målade i garaget en (förhoppningsvis) sista gång. Lagom till sista roller draget gjorde vaknade Ilse! 

Sen vart vi iväg och köpte fler utelampor och lampor till garaget och veckohandlade. 
Resten av dagen har vi lekt, dansat, spelat spel och lagat mat.

I veckan hade Ilse toffs premiär, hennes hår har en tendens att hamna i ögonen nämligen.
(null)

(null)

RSS 2.0