Biblioteket

Till min stora sorg har Tyra gått och blivit morgonpigg, vi som tidigare aldrig vakande innan 8 har nu börjat gå upp vid 7 en tid som känns fruktansvärt tidig. Beror säkert till stor del på att jag flyttar över henne till oss när hon vaknar på natten och hon sover ju inte direkt stilla så sömnen är ju inte toppen.

Efter frukost och lek imorse åkte vi till Hajen, Tyra somnade såklart på parkeringen vilket innebär att hon ju vaknade när jag öppnade bildörren. Efter en handling som kändes väldigt långdragen åkte vi hem. Tyra somnade i bilen så jag plockade ib och drack kaffe innan hon vaknade.

Efter lite fix med tvätt kom David upp. Efter att han ätit och vi lekt lite packade vi in oss i bilen och åkte in till stan. Blev en promenad så Tyra fick sova och sedan fika och häng på biblioteket!




När vi är hemma hos Johanna och Coffe hoppas de i deras säng, något som Tyra älskar. Så de senaste har hon, så fort hon för chansen, krupit in i sovrummet och ställer sig vid sängen och försöker dra sig upp i sängen och gnäller så vi ska lyfta upp henne så hon får hoppa!




Vi hade kvällen själva så David skulle åka skidor. 
Jag lagade mat medan Tyra röjde runt, drog ut allt i sin höjd ur kylen men när den öppnade vinflaskan började rulla runt på golvet fick vi hitta ny aktivitet. Dukade upp majskrokar och rån på golvet som hon åt, sedan fick hon sitta vid spisen i sin stol och smaka på lite av varje!

Mys och välling framför Disney junior innan hon somnade och David kom hem.

Nu har David åkt till jobbet och jag har redan bäddar ner mig, imon ska nämligen jag jobba men då David jobbar natt tar jag både natten och morgonen! 
RSS 2.0