Hjälp på jobbet

Vi tog oss genom några dagar med en sjuk Ilse, så himla jobbigt när man inte känner igen sitt barn, Ilse som oftast är glad hade några dagar av orkeslöshet och man fick knappt ett leende på 3 dagar. Men nu så!
Däremot är sömnen kassare än någonsin, hon sover knappt varken på nätterna eller dagarna.. Hoppas att de är en fas, och en kort sådan!

Efter en ganska tuff vecka vart de skönt att få komma iväg och jobba i lördags, full rulle gjorde att dagen gick super fort. 
David, hans mamma och barnen vart inne en sväng, Ilse fick äta och det handlades lite. Tyra agerade kassapersonal, skönt med lite hjälp!
(null)

I söndags vart det farsdag, pappan fick sovmorgon och bjöds på saffransscones till frukost. 
Under dagen kom Johan och Mathilda förbi, vi vart en sväng på Jula, Mathilda kom förbi en sväng till och på kvällen åt vi god middag och saffranspannkaka till efterrätt. 
En grå och lååång men väldigt härlig söndag! 
(null)

Igår vart jag och Ilse i stan, blev ett besök på Julboden, så herrans mysigt. Har sådan jul längtan iår så de är sanslöst, får se hur länge till jag kan hålla mig från att ta fram julstjärnor och stakar... 

Lediga idag, häng med pappa på lekplats på förmiddagen. Massa lek och fika avslutades med en promenad till leksaksaffären för att kolla lite.
(null)

På eftermiddagen under den korta stunden Ilse behagade sova gjorde jag och Tyra kladdkakemuffins som blev helt perfekta! 
Mathilda kom och lekte och fikade en stund, väldigt uppskattat!. 

Avslutade dagen med ett bad, eller Tyras iaf Ilse höll igång till strax innan 22...
(null)

RSS 2.0